2012. január 30., hétfő

Crucilobiceras ammonitesz csoport pirit mátrixban - Jelenlegi ára: 3 500 Ft !


Eladó egy pirit mátrixban megmaradt ammonitesz csoport (3 teljes és legalább egy részleges), az előző tulajdonos szerint Crucilobiceras ammoniták, az alsó Jura korból, lelőhely: Charmouth, UK. A különlegességét az adja, hogy nem csak az ammoniteszek, hanem a mátrix is pirit. Légmentesen tárolandó, nedvességre, párára rozsdásodhat.  
A képeimen látható vonalzó és/vagy érme a méret érzékeltetésére szolgál, nem képezi az aukció részét. A képek minden esetben megfelelnek a valóságnak. A színek megjelenítését esetenként lényegesen meghatározzák a fénykép készítésekor uralkodó fényviszonyok és a megtekintéshez használt monitor kalibrációja, kérem ezt vegyék figyelembe.
Ha bármi kérdés merülne fel, kérem még licitálás előtt tegyék fel, igyekszem minél gyorsabban és a legjobb tudásomnak megfelelően válaszolni. Beszámítás, csere, személyes átvétel nem lehetséges. Kérem figyelmesen olvassák el a Szállítási feltételeket is! Több áru együttes vásárlása jelentősen kedvezőbb szállítási díjat jelent (postai súly alapú díjszabás).



Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 19:27
. Crucilobiceras ammonitesz csoport pirit mátrixban - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Fontos