2012. február 22., szerda

Rézüveglapos virágtartó *

14 karátos arany nyaklánc + medál, 11,7g, 61cm - Jelenlegi ára: 89 900 Ft

Eladó a képeken látható 14 karátos arany nyaklánc, medállal együtt.
Összsúly: 11, 7 gramm.
A lánc hossza: 61, 5cm.
A medálban egy 2 mm átmérőjű szintetikus vörösrubin látható.
A medál átmérője 19 mm.
Egy láncszem 1, 5 mm széles, és 2, 5 mm hosszú.
A nyaklánc soha nem volt használva, mert nászajándék volt a családunkban 1972-ben, azaz 40 évvel ezelőtt, és így csak a szekrényben feküdt eddig, de most eladósorba került.
Nemrég meg lett tisztíttatva ékszerésznél 4300 forintért, mert úgy volt hogy újra ajándékba lesz adva, de erre nem került sor.
A zálogházi becsüs szerint pénzverdei gyártmány, tehát Magyarországon készült, nem egyéb más országokban. Ez is fontos információ lehet új tulajdonosának. (Nem török arany, meg nem kínai, stb.. )
Komoly vételi szándék esetén beállítom az aukciót úgy, hogy ne lehessen látni hogy ki licitált az aukcióra, és az erre irányuló kérést is törlöm a terméklapi levelezésből, így ott sem marad nyoma mások előtt.
 
Kérdésekre szívesen válaszolok.
Megvizsgálható és átvehető: Pest megye / Taksonyban. (Bp. -től délre pár kilométer). Igény esetén ékszerész boltban is bevizsgáltatható átvétel előtt, pl. itt nem messze Dunaharasztiban tudok két ékszerboltot.
Postán is elküldöm ajánlott levélként - rendesen becsomagolva kartondobozba úgy, hogy nem csörög-zörög a dobozban, és nem lehet kitapogatni hogy mi van benne -, de akkor előre kérem utalni az árát UniCredites folyószámlámra, vagy lakcímemre postai csekken, és a postaköltséget, ami 425 Ft.
Másféle postai szállításra is nyitott vagyok, pl. értéknyilvánított levél, de ebben nem vagyok jártas, ezt a vevőre bízom.
Utánvétellel nem postázom.
- Van még néhány aukcióm, ami érdekes lehet. -


Jelenlegi ára: 89 900 Ft

Az aukció vége: 2012-02-21 01:40
. 14 karátos arany nyaklánc + medál, 11,7g, 61cm - Jelenlegi ára: 89 900 Ft

Fontos